Termeni & Condiţii

 1. Introducere
  Accesarea acestui site pentru informare sau cumparaturi presupune aceptarea termenilor si conditiilor stipulate in continuare. Proprietarul site-lui CASA ARTELOR are dreptul de a face modificari ale acestor prevederi fara notificare.
 2. Continut
  Continutul acestui site web (text, fotografii, elemente grafice, simboluri, fisiere atasate, logo-ul si motto-ul) este aparat de legea dreptului de autor. Folosirea fara drept a oricarui element se pedepseste conform legii.
 3. Definirea serviciului oferit
  Acest site web este doar o interfata grafica ce prezinta vizitatorilor informatia pusa la dispozitie de un furnizor de servicii (cursuri de pictura si desen) si produse (tablouri) si ofera, in acelasi timp, posibilitatea cumpararii produselor.
 4. Confidentialitate
  Datele personale furnizate de dumneavoastra - fie in formularul de contact, fie in formularul de comanda - vor fi folosite numai in scopul confirmarii si livrarii produselor comandate, fara ca acestea sa fie furnizate sau vandute unei terte parti. Proprietarul site-lui CASA ARTELOR si pictorul Eliana Pavel se obliga sa nu faca publice datele personale ale clientilor sau detaliile tranzactiilor efectuate. Datele personale vor fi folosite doar pentru informarea sau mentinerea comunicarii cu clientul.
 5. Retur
  Returul produselor la descoperirea unor nereguli este la latitudinea celor doua parti implicate, respectiv artistul Eliana Pavel, de la care s-a comandat si cumparatorul.
 6. Dispute si conflicte
  Nu suntem raspunzatori de prejudicii (directe, indirecte sau accidentale) ce pot rezulta din folosirea sau din incapacitatea de folosire a informatiei prezentate pe site si nici pentru orice tip de erori sau omisiuni in continut care pot conduce la pierderi.
  Orice tentativa de acces neautorizat la site si orice incercare de frauda va fi raportata autoritatilor competente. Se va incerca rezolvarea pe cale amiabila a oricarui conflict survenit intre parti. In cazul in care acest lucru nu este posibil se vor aplica prevederile legale din domeniu.