Galeria de artă Eliana Pavel

Eliana Pavel înfăţişează în picturile ei o natură încremenită în nemişcarea munţilor, în trăinicia podurilor de piatră şi în verticalitatea florilor de câmp. Fiecare tablou este conceput sub impresia primei întâlniri cu farmecul plaiurilor româneşti: locuri ce nu au fost încă tulburate de iureşul modernităţii, locuri în care râul încă îşi mai cântă cântecul, munţii încă mai stau de strajă la porţile cerului iar frunzele, florile şi copacii îşi schimbă culorile în ritmuri sezoniere.

Vânzare tablouri

O parte din tablourile pictate de Eliana Pavel sunt oferite spre vânzare. Banii vor fi folosiţi pentru a cumpara materiale precum: acuarele, pensule, pânză, şevalet, diverse culori, etc. Copiii înscrişi la Centrul de Pictură şi Desen CASA ARTELOR sunt beneficiarii finali ai acestor materiale. Cu ajutorul lor ei vor continua să picteze, să înveţe tehnici noi şi să se dezvolte în plan artistic.

Pentru tablourile care nu afişează un preţ, puteţi efectua comanda făcând o ofertă personală.

Cum comand un tablou?

  • Pasul 1: Odată ce v-aţi decis asupra tabloului dorit apăsaţi pe butonul Comandă asociat tabloului.
  • Pasul 2: Completaţi formularul cu datele d-voastră de contact (email + telefon). Acestea sunt importante pentru a vă putea contacta în vederea stabilirii detaliilor de plată şi livrare.
    Puteţi introduce şi un mesaj suplimentar prin care vă anunţaţi intenţia de a cumpara tabloul sau puteţi cere informaţii suplimentare.
  • Pasul 3: Apăsaţi pe butonul Trimite pentru a expedia mesajul şi comanda d-voastră.
  • Pasul 4: Un mesaj de confirmare va fi expediat către adresa de email introdusă mai sus. Verificaţi email-ul personal (inclusiv în folder-ul de spam, în cazul în care email-ul de confirmare nu poate fi găsit în Inbox). Pentru orice alte întrebări ne puteţi contacta folosind formularul de contact din site.

Condiţii de livrare

Modalităţile de livrare se stabilesc de comun acord cu un reprezentant al Casei Artelor sau, direct, cu doamna pictor Eliana Pavel. In general, livrarea se efectuează prin curierat rapid, cu plata ramburs. De exmplu, costul livrării unui tablou în Bucureşti poate varia între 20 şi 50 RON, în funcţie de dimensiunea şi greutatea pachetului.